Termeni si conditii

Acești termeni și condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului www.kali-flowers.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.
Site-ul kali-flowers.ro este administrat de KALI FLOWERS SRL, CUI 42806141, J8/1320/2020, capital social: 200 lei, cu sediul social în Str. 1 decembrie 1918 , nr. 33, Brașov, jud. Brașov, denumită în continuare Kali Flowers .
Kali Flowers Srl furnizează servicii sub rezerva următorilor termeni, condiții și dispoziții (numiți în continuare „Termeni și Condiții”). Prin accesarea, vizualizarea, sau folosirea acestui site indicați faptul că ați înțeles acești Termeni și Condiții și îi acceptați ca echivalent juridic al unui contract scris și semnat, oferindu-vă acordul asupra acestor Termeni și Condiții.

Kali Flowers Srl își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, cu efect imediat ca urmare a postării pe site-ul nostru.

GARANȚIA KALI FLOWERS

 

Suntem dedicați să oferim servicii și produse excepționale. Garantăm înalta calitate și prospețime a florilor folosite în aranjamentele noastre. În cazul în care, pentru orice motiv, nu sunteți complet mulțumit de produsele cumpărate sau de livrarea acestora, vă rugăm nu ezitați să ne contactați.
Acest site este oferit sub forma sa actuală (așa cum este disponibil la momentul accesării), fără nici un tip de garanții explicite sau implicite, cu privire la funcționare, informații, conținut, materiale sau produse ce sunt incluse pe site. Kali Flowers Srl nu răspunde pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achiziționate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive și subsecvente.

Garanția de conformitate a produselor:

Produsele disponibile la comercializare pe site-ul www.kali-flowers.ro beneficiază de garanție în baza O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008. Excepție de la garanție o fac produsele de tip perisabil: flori și/sau plante. Pentru produsele perisabile oferim o garanție de trei zile pentru menținerea prospețimii florilor.
Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:
1. a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;
2. b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare. Răspunderea noastră (kali-flowers.ro) pentru lipsa conformității produselor comercializate este angajată dacă lipsa de conformitate apare în termen de 48 de ore de la livrarea produselor.
Toate bunurile comercializate de Kali Flowers beneficiază de condiții de garanție conforme cu legislația în vigoare și cu politicile comerciale. Bunurile sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Prețuri, culori, disponibilitate

www.kali-flowers.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să accesați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile agreate anterior.
Vă rugăm să rețineți: culorile florilor și ale altor produse pot suferi modificări în funcție de monitor sau ecranul dispozitivului dumneavoastră.

 

METODE DE COMANDĂ

Pentru că timpul este prețios Kali Flowers pune la dispoziția dumneavoastră mai multe metode de comandă și anume :

  • Comenzi telefonice la numarul de telefon 0740166886
    Comenzi online pe facebook @AtelierKaliflowers (direct link)
    Comenzi prin Whatsapp la numarul de telefon 0740166886
    Comenzi prin email la adresa office@atelierkaliflowers.ro(direct link)
  •  

Comenzi telefonice

 

Modalități de plată pentru comenzi telefonice:
• transfer bancar;
• depunere de numerar în cont;
• plata prin card bancar (la sediu firmei sau la livrare);
• plata în numerar (la sediu firmei sau la livrare);

 

Modificări și anulări de comenzi:

Anularea comenzilor se poate face numai prin notificare scrisă și trimisă la office@atelierkaliflowers.ro(direct link). Permitem modificarea sau anularea comenzilor cu minim patruzeci și opt (48) de ore înaintea datei de livrare solicitate sau minim cinci (5) zile în perioadele anumitor sărbători (Crăciun, Ziua Indrăgostitilor, 1-8 Martie – din cauza volumului extrem de mare de comenzi în aceste perioade).

Reclamații:

Echipa Kali Flowers face toate eforturile pentru a vă asigura că veți primi servicii excelente. În cazul în care, în orice moment, aveți probleme cu o comandă, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@atelierkaliflowers.ro(direct link). Reclamațiile trebuie să cuprindă numele și datele de identificare ale clientului, datele de contact (număr de telefon, e-mail și detaliile comenzii la care se referă reclamația) și obiectul reclamației – descriere și fotografii, dacă este cazul.

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

 

Kali Flowers SRL cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului kali-flowers.ro, clienți, potențiali clienți, consumatori, potențiali consumatori) în cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Această Politică are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesării website-ului kali-flowers.ro, dispozitive de tip laptop, smartphone, tabletă. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile legate de utilizarea acestora (expuse în acest document din punct de vedere al protecției datelor cu caracter personal dar și în documentele Condițiile Generale,  Politica de Confidențialitate din punct de vedere al informațiilor confidențiale, drepturi de autor, etc.), vă rugăm să nu utilizați site-ul www.kali-flowers.ro .

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Kali Flowers SRL administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, în contextul vizitării site-ului și achiziționării produselor si serviciilor  Kali flowers SRL sub brand-ul: Kali Flowers.

Prin bifarea faptului că sunteți de acord cu Condițiile Generale și Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, după caz, prin continuarea utilizării site-ului și serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteți de acord cu această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  1. Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dumneavoastra cu caracter personal

Kali Flowers SRL colectează și prelucrează datele dumneavoastra cu caracter personal pentru următoarele scopuri de prelucrare:

  1. Administrarea, îmbunatatirea și realizarea produselor si serviciilor furnizate de site-ul kali-flowers.ro

 

  1. Activități comerciale de vânzări produse si servicii, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzări de produse si servicii pe website-ul kali-flowers.ro, cercetare / studii de  piață, statistică.
  2. Reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a produselor si serviciilor Kali flowers SRL, desfăsurarea campaniilor promoționale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmărire și monitorizare a vânzărilor de produse si servicii și comportamentului consumatorului.
  3. Activitătți de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul kali-flowers.ro), înlocuiri de produse.
  4. În scop probatoriu în legătura cu activitățile de mai sus și de arhivare.
  1.  Prin citirea prezenței Politici ați luat la cunoștință de faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv:
  • de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
  • de acces la datele dvs. cu caracter personal;
  • de intervenție asupra datelor dvs. cu caracter personal;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
  • de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați rectificarea, actualizarea ori ștergerea datelor în condițiile  legii-în cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit și fără justificare;
  • de a vă adresa justiției în cazul în care s-au constatat încălcări ale legislației în materie.
  • de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (cu sediul in Bucuresti, sector 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, www.dataprotection.ro) sau justitiei, pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege;
incepand cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului general privind protectia datelor, Dreptul la restrictionarea prelucrarii.