Servicii

Kali Flower

Profitand de bogatia de forme, culori, texturi si miresme dam nastere unor aranjamente unicat, impletind tehnici de design floral cu emotia pura pe care florile naturale o emana.

Servicii

Ofertele noastre

pexels-natasha-fernandez-712651

Aranjamente florale pentru nunta

Bucuria, magia si emotia unui astfel de eveniment vor fi transformate in decoratiuni si aranjamente florale deosebite.

13

Aranjamente florale pentru botez

Botezul copilului este poate cel mai important eveniment din viata de familie, sunt momente care ne raman mereu in suflet si in memorie, prin intermediul aranjamentelor noastre florale aducem un strop in plus de magie botezului si un aport de frumusete , culoare si parfum.

2

Oferte corporate

cand vine vorba de evenimente corporate si birouri, florile sunt cele care pot face diferenta. Aranjamentele florale pot completa imaginea brandului, pot imbunatati atmosfera si pot accentua anumite elemente ale decorului.

11

Flori in dar

Personalizam buchetele sau aranjamentele florale pentru ocazii speciale sau momentele de zi cu zi in functie de preferintele dumneavoastra, punand la dispozitie numeroase variante de culori, cutii si accesorii.

Decoratiuni si accesorii

Va punem la dispozitie numeroase decoratiuni si accesorii venite sa completeze spatiile pe care doriti sa le infrumusetati.

Livrare produse

pentru comenzile mai mari de 100 ron livrarea este gratuita in raza municipiului Brasov. Pentru alte zone de livrare, va rugam sa ne contactati.